Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 de setembre del 2022

'Armor Wars'.


Durant la presentació de Marvel Studios en la D23 Expo, Don Cheadle va confirmar que la filmació de la sèrie Armor Wars de Disney+ començaria el pròxim any i també es va revelar un nou logo.

L’aparició de Cheadle es va produir com a part de la llista de contingut de Disney+ de Marvel Studios, i l’actor va confirmar que la filmació de la sèrie, que tindrà sis episodis, començarà en algun moment del 2023. En quan al seu lloc a l’univers cinematogràfic de Marvel, Cheadle va revelar que Armor Wars succeirà just després dels esdeveniments de Secret Invasion.

També van mostrar el nou logotip per a Armor Wars, que el situa més a la línia dels altres productes de Marvel Studios.

Originalment escrita per David Michelinie i Bob Layton i publicada en set números des de desembre de 1987 fins al juny de 1988, la història del còmic es va centrar en el enginyós geni de Tony Stark quan descobreix que la mateixa tecnologia ultrasecreta que va utilitzar per a crear l’armadura de Iron Man, ara està essent utilitzada per supermalvats mortals i està torturat per la culpa pel mal que han fet utilitzant l’armadura. Davant de les objeccions del seu govern, amics, col·legues i altres superherois, Stark jura utilitzar el poder de Iron Man per a posar fi a aquest mal i recuperar el que és seu.

Amb Stark (Robert Downey Jr.) mort en el Univers Cinematogràfic de Marvel i el dues vegades nominat al Oscar aparentment retirat del seu paper, actualment no està clar com la sèrie abordarà el material o l’actualitzarà amb Rhodes de Cheadle en el centre de la història.  

*Update: Com a actualització dintre d’aquesta notícia, ja que no en té de pròpia, durant la D23 Expo es va confirmar que el director de Fantastic Four serà Matt Shakman (WandaVision).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada