Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 24 de setembre del 2022

'Enola Holmes 2'.

Durant l’esdeveniment Tudum d’aquest dissabte, s’ha publicat el tràiler oficial de Enola Holmes 2, mostrant un nou misteri per a que Holmes el resolgui.

El film, que veurà el retorn de Millie Bobby Brown com a Enola Holmes i Henry Cavill com a Sherlock Holmes, també estarà protagonitzat per Helena Bonham Carter, Louis Partridge, Adeel Akhtar, David Thewlis, Susan Wokoma i Sharon Duncan-Brewster. El film s’estrenarà el pròxim 04 de novembre.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i també al primer cartell...

          


La seqüela de Enola Holmes està dirigit un cop més pel guanyador d’un Emmy i un BAFTA, Harry Bradbeer (Fleabag, Killing Eve, Ramy) a partir d’un guió escrit pel guanyador d’un BAFTA i guanyador d’un premi Tony, Jack Thorne (Harry Potter and the Cursed Child, The Aeronauts). És una coproducció entre Legendary i Netflix.

Basat en la sèrie de llibres nominats al premi Edgar de Nancy Springer The Enola Holmes Mysteries, el film de 2020 va ser un gran èxit per a Netflix, ja que el servei de streaming va revelar que havia estat vist per 76 milions de llars durant els seus primers 28 dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada