Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 18 de setembre del 2022

'Constantine 2'.


Després de quasi dues dècades, finalment el film de Constantine tindrà seqüela. Keanu Reeves està llest per a repetir el seu paper protagonista com el personatge principal i Francis Lawrence tornarà per a dirigir la seqüela.

Segons ens informen des de Deadline, Akiva Goldsman està escrivint el guió juntament amb J.J. Abrams i Hannah Minghella de Bad Robot. Lorenzo DiBonaventura i Erwin Stoff també produiran el film. No hi ha ningú més per ara adjunt al projecte.

Reeves ha declarat diverses vegades en el passat que li encantaria tornar a interpretar al personatge, dient-li a Variety, Esquire i Stephen Colbert el mateix en els últims anys. Peter Stormare, qui va interpretar a Llucifer en el film original, també va publicar al Instagram al novembre de 2020 que s’apropava una seqüela, però els representants de Warner Bros. No van respondre quan se’ls hi va preguntar.

Reeves ha revisitat algunes de les seves antigues franquícies en els últims anys. L’estrella de John Wick ha fet seqüeles de Bill i Ted i Matrix al 2020 i 2021, respectivament, les quals havien estat inactives durant dècades.

Des de Variety ja va informar al febrer del 2021 que una sèrie de Constantine s’estrenaria a HBO Max i que J.J. Abrams n’era el productor executiu. Tot i això, segons nova informació del mateix mitjà, aquest reboot televisiu es va eliminar juntament amb una sèrie de Madam X. Tot i això, encara podria realitzar-se ambdues sèries en un altre lloc, ja que Warner Bros. Television i Bad Robot, segons s’informa, estan “extremadament a l’altura” en ambdós projectes i esperen que les dues sèries trobin una nova llar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada