Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 30 de setembre del 2022

'Now You See Me 3'.


Després del gran èxit de la seqüela de 2016, arriba una tercera entrega de la franquícia Now You See Me, ja que Lionsgate ha anunciat oficialment que Ruben Fleischer dirigirà la tercera entrega.

Now You See Me 3 veurà a Fleischer (Venom, Uncharted, Zombieland) dirigir el pròxim film a partir d’un guió escrit per Seth Grahame-Smith (Pride and Prejudice and Zombies). Bobby Cohen, al costat de Alex Kurtzman de Secret Hideout, produiran la nova entrega. Meredith Wieck i Chisom Ude estaran supervisant el per a Lionsgate.

Si bé no s’han fet anuncis oficials de càsting, en unes declaracions de Fleischer sobre unir-se al projecte sembla confirmar que Jesse Eisenberg i Woody Harrelson, els quals van protagonitzar els anteriors dos films, tornaran al projecte per aquesta tercera entrega. No està clar en aquest moment si altres estrelles que han aparegut en ambdós films, inclosos Mark Ruffalo, Dave Franco, Michael Caine i Morgan Freeman, apareixeran en aquest film d’alguna forma.

“Hi ha tres coses en aquest món que estimo absolutament...Jesse Eisenberg, Woody Harrelson i la màgia”, va dir Fleischer en un comunicat. “Tenir l’oportunitat de treballar amb aquest dos talentosos actors, així com la resta del increïble repartiment dels films Now You See Me, és un somni fet realitat. Sóc un fan de tota la vida dels films d’atracaments: m’encanta que m’atreguin els girs i el misteri on res és el que sembla. I això és encara més cert quan els lladres són mags: les oportunitats són infinites. Eric va poder desbloquejar una forma nova i emocionant d’un nou film i nous personatges divertits, així que estic emocionat de profunditzar encara més”.

La franquícia, que va començar el 2013 amb Now You See Me, segueix a un grup de mags il·lusionistes anomenats The Four Horseman mentre viatgen pel món per a realitzar robatoris i atracaments a bancs durant els seus espectacles per a fer justícia a aquells que utilitzen els seus diners per mitjans inapropiats. El debut va comptar amb el següent repartiment: Eisenberg, Woody Harrelson (Zombieland: Double Tap), Isla Fisher (Arrested Development), Dave Franco (6 Underground), Mark Ruffalo (MCU franchise), Michael Caine (Tenet) i Morgan Freeman (Angel Has Fallen), i va ser un èxit de taquilla, recaptant $351.723.989 en tot el món amb un pressupost de $75M.

Now You See Me 2, que va arribar als cinemes el 2016, va veure el grup obligat a fugir després de ser exposat per l’autor intel·lectual Walter Mabry (Daniel Raddclife -Harry Potter Saga-) i ajudar-lo a realitzar un treball robant un valuós chip de dades. La seqüela va canviar a Fisher per Caplan, ja que la primera estava embarassada quan es va iniciar la producció i va ser un èxit semblant en la taquilla, recaptant $334.897.606, però costant quelcom més uns $90M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada