Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 10 de setembre del 2022

'Inside Out 2'.


Durant la D23Expo, també es van presentar els pròxims films animats de Disney i Pixar. El primer del que us parlaré és de la seqüela del seu èxit animat de 2015, Inside Out. Disney va presentar el projecte amb la presència tan del director original, Pete Docter, com de la seva actriu de veu Amy Poehler. La notícia ve des de Deadline.

Codirigit per Ronnie Del Carmen, Inside Out segueix a la jove Riley (Kaitlyn Dias) que es desarrelada de la seva vida del Oest Mitjà i es muda a San Francisco, amb les seves emocions: Alegria (Poehler), Por (Bill Harder), Ira (Lewis Black), Disgust (Mindy Kaling) i Tristesa (Phyllis Smith), després entren en conflicte sobre com solcar millor en una nova ciutat, casa i escola.

Poehler va dir que el nou film novament “tindrà lloc dintre del cap de Riley, sols que aquest cop és un adolescent”, i aquest cop Riley trobarà un nou conjunt d’emocions personificades que encara no compten amb els actors que els posarà la veu. L’estrena del film està programat per a l’estiu de 2024. Kelsey Mann en serà el director amb Meg LeFauve tronant com a guionista i Mark Nielsen com a productor.

La original Inside Out es va estrenar fora de competició en el 68è Cannes Film Festival, recaptant un total de $858.848.019 des de la seva estrena al Juny de 2015. El film escrit per Docter, LeFauve i Josh Cooley, va guanyar l’oscar al Millor Film Animat i també va obtenir una nominació a Millor Guió Original. El seu repartiment de veus també va incloure a Richard Kind, Diane Lane, Kyle MacLachlan, Paula Poundstone, Bobby Moynihan, Paula Pell, Frank Oz i Flea, entre d’altres.

Si bé les converses d’una seqüela van començar al mateix any de l’estrena (2015), Docter inicialment va rebutjar la idea, reafirmant el seu compromís de fer films originals com Inside Out. Tot i així, Docter i Pixar van començar a reexaminar la idea d’una seqüela per al següent any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada