Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 16 de setembre del 2022

'Joker: Folie à Deux'.


El repartiment de la pròxima seqüela Joker: Folie à Deux continua creixent, ja que des de The Hollywood Reporter ens informa de que l’actor Jacob Lofland s’ha unit al film.

El paper de Lofland encara no s’ha anunciat, però l’actor s’uneix al repartiment farcit d’estrelles que inclou a Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Zazie Beetz, Catherine Keener i Brendan Gleeson. S’espera que la filmació comenci a finals d’aquest any en el mes de desembre, pel que provablement sapiguem a qui interpretarà Lofland llavors.

L’actor és millor conegut pel seu paper en el film Mud i el seu paper a Maze Runner: The Scorch Trials i Maz Runner: The Death Cure, Lofland també va protagonitzar Mighty Orphans del 2021, així com el film de terror de 2021 House on the Bayou.

Joker: Folie à Deux tronarà a estar dirigit per Todd Phillips. El film comptarà amb el retorn de Joaquin Phoenix mentre repeteix el seu paper com a Arthur Fleck/Joker, al que se li uneix Lady Gaga com a Harley Quinn.

Encara es mantenen en secret més detalls sobre el seu argument, però les informacions diuen que el film comptarà amb alguns elements musicals. La seqüela de Joker està programat per a fer el seu debut l’octubre de 2024, el que actualment no té competència directa.

El film de 2019 va ser un èxit comercial i de crítica, amb una recaptació mundial de més de $1.000, el que el converteix en el film amb classificació R més taquillera de tots els temps. Va rebre el reconeixement de diversos organismes importants que atorguen premis, inclosos dos premis Oscar i dos Globus d’Or, tan al Millor Actor com al Millor So Original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada