Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dissabte, 27 d’abril del 2024

'Kraven the Hunter'.


Després de tot, Kraven el Caçador no arribarà als cinemes aquest estiu. (via comicbookmovie.com)

Sony Pictures ha endarrerit la pel·lícula del “seu Univers de Personatges Marvel” amb classificació R, a principis d’hivern de 2024, concretament el 13 de Desembre (anteriorment s’estrenava el 30 d’agost). La pel·lícula ocupa el lloc que anteriorment ocupava de The Karate Kid de Sony, que ara s’estrenarà el 30 de Maig de 2025.

Kraven ja ha estat endarrerida diverses vegades, després de que inicialment la seva estrena estava prevista per l’octubre de 2023. Més recentment, la pel·lícula va patir un endarreriment per culpa de les vagues de Hollywood, ja eu el estudi no volia estrenar-la sense que els actors poguessin promocionar-la.

La terrible actuació de taquilla de Madame Web ha d’haver ocasionat preocupació al estudi i si Kraven no fa una bona taquilla pot ser l’últim clau en el taüt del seu SSU (Sony Spider-Man Universe).

Tot i que es suposava que tant les pel·lícules de Venom i Morbius eren part del mateix univers i incloïen alguns vincles amb el UCM (amb l’aparició de Michael Keaton com El Voltor en una escena post-crèdits, per exemple), Madame Web, Kraven the Hunter i Venom: The Last Dance, segons s’informa es fa referència internament i es comercialitza com a projectes “independents”.

“Pot haver-hi alguns dubtes alhora de emfatitzar la interconnexió d’aquestes pel·lícules”, va dir en una entrevista recent el productor de transmetia Jeff Gomez, a Starlight Runner, que va treballar amb Sony a Spider-Man: Homecoming. “Han parlat d’això abans i no ha funcionat”.

Això no significa que les pel·lícules no s’interconnectaran de cap manera, ja que pot simplement indicar que Sony prefereix restar importància als seus vincles amb universos cinematogràfics prèviament establerts.

Kraven the Hunter és la història visceral sobre com i perquè va sorgir un dels dolents més emblemàtics de Marvel. Ambientada abans de la seva notòria venjança amb Spider-Man, Aaron Taylor-Johnson interpreta al personatge principal de la pel·lícula amb classificació R”.

Kraven the Hunter és una pròxima pel·lícula basada en el personatge de Marvel Comics del mateix nom, produïda per Columbia Pictures en associació amb Marvel Entertainment. Distribuïda per Sony Pictures Releasing, està destinada a ser la sisena pel·lícula del Univers Spider-Man de Sony (SSU). La pel·lícula està dirigida per J.C. Chandor i escrita per Art Marcum, Matt Holloway i Richard Wenk.

A més a més de Taylor-Johnson en el paper principal, Ariana DeBose interpretarà a Calypso, una sacerdotessa vudú i l’interès amorós intermitent de Kraven (com a mínim en els còmics); Fred Hechinger és Dimitri Smerdyakov, també conegut com el camaleó, que és mig germà de Kraven; Alessandro Nivola interpretarà a Aleksei Sytsevich, també conegut com a Rhino i Christopher Abbott interpretarà a un altre dolent conegut com l’estranger.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada