Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 27 d’abril del 2024

'Rumors de Marvel Studios'.


Hem arribat a la fi d’un altre setmana i si bé ha estat una mica lent en el front de les notícies d’última hora en els últims dies, tenim un resum d’alguns rumors nous relacionats amb diversos projectes del Univers Cinematogràfic de Marvel.

La pròxima gran pel·lícula del UCM serà Avengers 5 (Anteriorment conegut com Avengers: Kang Dinasty) i tot i que encara s’espera que Kang ocupi un paper important en la pel·lícula tot i l’acomiadament de Jonathan Majors, es creu que Marvel Studios ha tronat al taulell de dibuix quan es tracta de certs aspectes de la trama principal.

Segons Daniel Richtman, Marvel ara ha “descobert la direcció” de la història, que suposadament es centrarà en un equip dels herois més poderosos de la Terra més petit del que podríem  esperar. Tot i que, segons s’informa, la pel·lícula comptarà amb alguns personatges nous, no s’espera que apareguin Els Quatre Fantàstics. Es parla que el estudi els hi va dir als actors de les pel·lícules anteriors de Els Venjadors que “netegessin la seva agenda”.

Parlant de la Primera Família de Marvel, Richtman ha escoltat que Galactus està “molt a prop” de ser escollit i que l’anunci hauria de ser imminent. Fins on sabem, Javier Bardem (Dune: Part Two) seguia essent el preferit fins fa molt poc, però això no significa que uns altres actors no estiguin en competència (Julia Garner va ser escollida com a Silver Surfer i va sorgir del no res, després de tot).

Queda per veure quan el trio d’heroïnes de The Marvels tronarà al UCM, però no podem imaginar que el estudi tingui pressa per a tornar a visitar aquests personatges després de la decebedora taquilla de la pel·lícula. Aparentment, una sèrie en solitari de Disney+ centrada en Monica Rambeau/Photon (Teyonah Parris) estava en les primeres etapes de planificació abans de l’estrena de The Marvels, però la seva “història ara continuarà en un altre projecte”.

La sèrie animada de Disney+, X-Men’97, ha demostrat ser un gran èxit i sembla que Marvel està neguitosa per capitalitzar la popularitat de la sèrie desenvolupant “tantes temporades com sigui possible”.

Finalment, inclourem un rumor més difícil de creure de Alex P. de The Cosmic Circus, qui afirma que s’està desenvolupant una pel·lícula de Avengers vs. X-Men. Si bé no hi ha problema per a creure que Kevin Feige podria tenir interès en el que podria ser l’esdeveniment del UCM més gran de tots els temps, sembla massa aviat per a que algú tingui algun coneixement intern quan la planificació del estudi per als X-Men ni tant sols s’han establert encara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada