Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dilluns, 29 d’abril del 2024

'Mufasa: The Lion King'.

Disney ha publicat oficialment el primer tràiler de Mufasa: El Rei Lleó, la pròxima preqüela de El Rei Lleó de 2019. El director de Moonlight, Barry Jenkins, dirigeix la pel·lícula a partir d’un guió de Jeff Nathanson. Walt Disney Studios Motion Pictures estrenarà la pel·lícula exclusivament als cinemes el 20 de desembre d’enguany.

“Elton John. Time Rice. Hans Zimer. Lebo M. Mark Mancina. Beyoncé, Labrinth, Ilya Salmazadeh. Beau Black, Ford Riley, l’increïble equip musical de The Lion Guard i molts col·laboradors musicals al llarg dels anys”, va dir Lin-Manuel Miranda, qui està escrivint les cançons de la pel·lícula amb Mark Mancina, amb música i interpretacions addicionals de Lebo M. “El Rei Lleó té un llegat musical increïble amb música d’alguns dels millors compositors del món i em sento honrat i orgullós  de ser part d’ell. Ha estat un plaer treballar al costat de Barry Jenkins, per a donar-li vida a la història de Mufasa i estem ansiosos per a que el públic experimenti aquesta pel·lícula als cinemes”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


Mufasa: El Rei Lleó recluta a Rafiki per a transmetre la llegenda de Mufasa a la jove cadell Kiara, la filla de Simba i Nala, amb Timón i Pumba donant el seu toc característic. Explicada amb flashbacks, la història presenta a Mufasa com un cadell orfe, perdut i sol fins que coneix a un simpàtic lleó anomenat Taka, l’hereu d’un llinatge reial”, diu la sinopsis. “La trobada casual posa en marxa un viatge expansiu d’un grup extraordinari d’inadaptats que cerquen el seu destí; els seus vincles es posaran a prova mentre treballen junts per a evadir a un enemic mortal i amenaçant”.

Mufasa: El Rei Lleó té el següent repartiment de veus: Aaron Pierre com a Mufasa, Kelvin Harrison Jr. com a Taka, Tiffany Boone com a Sarabi, Kagiso Lediga com el jove Rafiki, Preston Nyman com a Zazu, Mads Mikkelsen com a Kiros, Thandiwe Newton com la mare de Taka, Eshe, Lennie James com el pare de Taka, Obasi, Anika Noni Rose com la mare de Mufasa, Masego, John Kani com a Rafiki, Seth Rogen com a Pumba, Billy Eichner com a Timon, Donald Glover com a Simba, presentant a Blue Ivy com a Kiara, filla del Rei Simba i la reina Nala i Beyoncé Knowles-Carter com a Nala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada