Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dissabte, 27 d’abril del 2024

'The Entertainment Is Down'.

Keanu Reeves està en converses per a unir-se al repartiment de la nova pel·lícula de Ruben Östlund, The Entertainment System Is Down.

Segons Variety, Reeves està actualment en converses per a protagonitzar The Entertainment System Is Down, dirigida per Östlund.

 Si bé els detalls específics de la trama romanen en secret en aquest moment, Östlund li va dir a Variety el 2022 que la pel·lícula “succeeix en un vol de llarga distància. I poc després de l’enlairament, la tripulació del vol els diu als passatgers que el sistema d’entreteniment no funciona. Ara estan atrapats en un vol de 15 a 17 hores sense cap entreteniment digital. No tenen les pantalles a les que estem acostumats en el nostre món contemporani. Llavors serà un estudi de com interactuar els essers humans en aquest petit laboratori que és un avió. Examinarà com els essers humans moderns estan destrossats en aquestes circumstàncies”.

Va afegir: “La fúria aèria és un terme que s’utilitza quan un passatger es torna tant violent que han de procedir amb un aterratge d’emergència d’un vol. Vaig llegir un estudi al respecte i van descobrir que quan els passatgers de classe econòmica aborden amb clàusula executiva o primer classe, el risc mitjà augmenta quatre vegades. És un fet súper interessant perquè diu molt sobre quelcom que és cert: que la desigualtat ens està provocant, la desigualtat ens està frustrant. I si veiem que ens enfrontem a la desigualtat, crec que també existeix el risc a la nostre societat de que provoqui fúria”.

Östlund és conegut per The Square de 2017 i Triangle of Sadness, les quals van guanyar la Palma d’Or en el Festival de Cinema de Cannes. També va dirigir The Guitar Mangooid de 2004, Involuntary de 2008, Play de 2011 i Force Majeure de 2014.

Recentment es va anunciar que Reeves posarà veu a Shadow the Hedgehog a Sonic the Hedgehog 3. També reprendrà el seu paper de John Wick al costat de Ana de Armas a John Wick Presents: Ballerina, que s’estrenarà el juny de 2025.

The Entertainment System Is Down encara no té data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada