Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dilluns, 29 d’abril del 2024

'Spielberg UFO Movie'.

Tant sols un grapat de cineastes que treballen avui dia i que poden generar tant d’interès i entusiasme amb la notícia del seu pròxim projecte i Steven Spielberg és definitivament un d’ells.

Hi ha hagut especulacions sobre la pròxima pel·lícula del llegendari director des de que van circular rumors de que podria prendre’s un llarg descans (o possiblement inclòs retirar-se) després de l’estrena de The Fablemans, però segons Variety, l’última pel·lícula de Spielberg ja es troba en les primeres etapes de planificació.

Els detalls són pocs i escassos, però el gremi informa que té la intenció de tornar al gènere de ciència-ficció per a una “pel·lícula d’ovnis” sense títol que es basa en la seva pròpia idea original. El guió estarà escrit per David Koepp, qui anteriorment ja va col·laborar amb Spielberg a Jurassic Park, War of the Worlds i Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

L’article de Variety també anomena que un dels companys de Spielberg, Martin Scorsese (Killers of the Flower Moon, Godfellas), ara planeja filmar dues pel·lícules seguides: la primera és la seva adaptació del llibre de Shūsaku Endō’s de 1973, Life of Jesus, que pot acabar protagonitzada per Andrew Garfield i Miles Teller, i la segona és una pel·lícula biogràfica de Frank Sinatra amb Leonardo Di Caprio i Jennifer Lawrence com a protagonistes.

Durant un temps després de l’estrena de la que possiblement segueix essent la seva pel·lícula més icònica, Tauró, Spielberg va ser pràcticament sinònim del gènere de ciència-ficció, dirigint pel·lícules com E.T. L’Extraterrestre, Encontres a la Tercera Fase, i més tard A.I., Minority Report i La Guerra dels Mons. La seva última pel·lícula de ciència-ficció va ser Ready Player One, que va rebre crítiques (la gran majoria) positives, però va ser vista com una decepció en el que respecta a la recaptació de la taquilla mundial $607,8M.

Amb això en ment, segurament hi haurà molt d’enrenou i especulació al voltant d’aquesta misteriosa pel·lícula, així que assegureu-vos d’estar atents a SFFGazette.com per a obtenir actualitzacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada