Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 d’abril del 2024

'The Thursday Murder Club'.

Chris Columbus ha estat escollit per a dirigir una adaptació de The Thursday Murder Club.

Segons Variety, Columbus ha signat per a dirigir una pel·lícula basada en la novel·la The Thursday Murder Club de Richard Osman, que es va publicar l’any 2020, per a Amblin Entretainment.

The InSneider (Jeff Sneider) va informar inicialment de la notícia.

Helen Mirren, Pierce Brosnan i Ben Kingsley estan en el punt de mira per als papers principals de la pel·lícula, tot i que el càsting no ha estat confirmat encara.

“En un tranquil poblet de jubilats, quatre amics improbables es reuneixen setmanalment a l’habitació del trencaclosques per parlar de crims sense resoldre; junts s’anomenen a si mateixos el Club del Assassinat dels Dijous”, diu la sinopsis de la novel·la de Osman. “Quan un desenvolupador local és trobat mort amb una fotografia misteriosa al costat del cos, el Club del Assassinat dels Dijous de sobte es troben en mig del seu primer assassinat en viu. A mesura que els cossos comencen a acumular-se, podrà la nostre poc ortodoxa però brillant colla atrapar al assassí abans de que sigui massa tard?

Osman va avançar que el càsting per a The Thursday Murder Club estava en marxa en una publicació a X a principis de la setmana passada. “Acabo d’estar en una trucada amb Amblin i el repartiment de la pel·lícula #TheThursdayMurderClub és increïblement genial, crec que la gent li agradarà”, va escriure. “Hi haurà anuncis oficials molt aviat i no puc esperar per a compartir-los amb tots vosaltres”.

Columbus és conegut per a dirigir Home Alone de 1990, Mrs. Doubfire de 1993, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone de 2001, Harry Potter and the Chamber of Secrets de 2002, Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief de 2010 i The Christmas Chronicles 2 de 2020.

A més a més va escriure els guions de Gremlins de 1984, Els Goonies de 1985 i El Jove Sherlock Holmes de 1985.

The Thursday Murder Club encara no té data d’estrena per part de Amblin Entertainment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada