Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 24 de desembre del 2016

'Baby Driver'.

El director Edgar Wright ha donat a conèixer detalls de la seva nova pel·lícula i ha “deixat” dues imatges a Entertainment Weekly. ‘Baby Driver’ és una pel·lícula d’acció i persecucions protagonitzada per Ansel Elgort, Lily James, Jamie Foxx, Jon Bernthal, Eiza González, Jon Hamm i Kevin Spacey.

També ha deixat breus detalls de l’argument: Ansel (baby) és un jove conductor per a la màfia, que coneix a una noia; ell vol deixar de treballar per a la màfia i escapar-se amb la noia que ha conegut. Amb un al·licient afegit que afecta al protagonista, percep acúfens: sorolls interns generats pel seu cos que es tradueixen en brunzits o xiulets en la oïda, tant intensos que poden incapacitar a la persona que els pateix.








I, per ofegar-los, el protagonista recorre a les cançons. Concretament, 35 peces que Wright ha inclòs a la banda sonora -algunes conegudes, altres realment obscures, apunta Wright a Entertainment Weekly-  i serviran de base musical per a les seqüencies d’acció, que estaran coreografiades al ritme de la cançó.

L'altre fotografia. La pel·lícula s'estrena a USA el 11 d'Agost de 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada