Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 31 de desembre del 2016

'Calendari 2017'.

Bueno a menys de sis hores per acabar el 2016, a continuació un petit llistat de les pel·lícules més destacades del 2017.

Tindrem de tot i per a tothom, des de remakes, reboots, seqüeles i continuacions. I per començar el 2017 concretament el mes de Gener l’obrierm amb ‘Silence’ nova pel·lícula de Martin Scorsese, amb Liam Neeson i Andrew Garfield com a protagonistes; seguirem amb ‘La La Land’ dirigida per Damien Chazelle i protagonitzada per Emma Stone i Ryan Gosling; després ‘Multiple’ la nova pel·lícula de M. Night Shyamalan i protagonitzada per James McAvoy; el mateix dia també podrem veure la tercera entrega (o 2ª segons es miri) de triple X anomenada xXx: Reactivado amb Vin Diesel de nou en el papaer de Xander Cage i per acabar el mes de Gener tenim la nova pel·lícula dirigida i protagonitzada per Ben Affleck ‘Vivir de Noche’.

La La Land

Per al mes de Febrer ens espera ‘Resident Evil: Capitulo Final’ (en teoria) dirigida de nou per Paul W.S. Anderson i protagonitzada per Milla Jovovich; seguirem amb la segona pel·lícula de Lego anomenada ‘Lego Batman, la película’ i a finals de mes tindrem ‘El Fundador’ que narra la història del fundador de McDonald’s amb Michael Keaton com a protagonista i per acabar i el mateix dia, ‘Fences’ la nova pel·lícula dirigida i protagonitzada per Denzel Washington.


El mes de Març vindrà força carregadet, començarem amb la continuació o seqüela de ‘Trainspotting’ amb el títol ‘T2: Trainspotting 2’, amb el repartiment original 20 anys després i dirigida de nou per Danny Boyle; continuraem amb l’esperada i última entrega de Wolverin en solitari sota el títol de ‘Logan’ dirigida de nou per James Mangold i protagonitzada per Hugh Jackman i Patrick Stewart, la pel·lícula agafa una mica de la adaptació de Old Man Logan i on podrem veure a X-23; continuarem amb ‘Kong: La Isla Calavera’ protagonitzada per Tom Hiddlestone, Brie Larson, John Goodman i Samuel L Jackson; després una de les adaptacions Disney a imatge real més esperades per aquest 2017 ‘La Bella y la Bestia’ amb Emma Watson i Dan Stevens (Bella i Bestia respectivament) i amb Luke Evans com a Gaston; i per acabar el mes tindrem la interessant ‘La Cura del Bienestar’ dirigida per Gore Verbinski (Saga Piratas del Caribe) i protagonitzada per Dean DeHaan i acabarem mes amb l’adaptació de l’anime/Manga ‘Ghost in The Shell’ protagonitzada per Scarlett Johanson i dirigida per Rupert Sanders.

LOGAN
the Beauty and The Beast
El mes d’Abril ens arribara la vuitena entrega de la saga ‘Fast & Furious’ amb Vin Diesel, Dwayne Johnson, Charlize Theron, Jason Statham, Michelle Rodriguez, etc; continuarem amb la nova pel·lícula d’animació de DreamWorks amb Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel i Lisa Kudrow posant les veus als personatges principals; i acabarem el mes amb una de les seqüeles més esperades de Marvel ‘Guardianes de la Galaxia vol.2’.


El mes de Maig ens porta dues pel·lícules interesants, per un costat la seqüela de ‘John Wick’ amb Keanu Reeves de nou i dirigida per Chad Stahelski sota el títol de ‘John Wick: Pacto de Sangre’ i la cinquena entrega de ‘Piratas del Caribe’ protagonitzada de nou per Johnny Depp i en el paper de dolent Javier Bardem com a Capitan Salazar, continuant amb Jerry Bruckheimer com a productor i sota el títol de ‘Pirates of The Caribbean: Dead Man Tell No Tales’ i anomenada aquí ‘Piratas del Caribe: La Venganza de Salazar’ (P.D: Com sempre traduint com el cul).



En el mes de Juny ens arriba la primera de les readaptacions dels “monstres” que posseeix els drets Universal Pictures i el primer és ‘The Mummy’ amb Tom Cruise com a protagonista i dirigida per Alex Kurtzman; després arribarà a les nostres pantalles la pel·lícula individual de DC/Warner ‘Wonder Woman’ una de les esperances perquè les adaptacions de DC comencin a despuntar, ‘Wonder Woman’ arriba protagonitzada per Gal Gadot, que ja en vam poder veure un tast a ‘BvS: Dawn of Justice’, dirigida en aquest cast per Patty Jenkins i en la que acompanyarà a Wonder Woman Chris Pine en el paper de Steve Trevor; i acabarem el mes de Juny amb la segona entrega de ‘Annabelle’.


Per el mes de Juliol hi ha dues pel·lícules destacades, començarem amb “la tornada a casa” (o quasi) dels drets cinematogràfics a Marvel del llença tela-aranyes Spider-Man amb ‘Spider-Man: Homecoming’ on el cervell creatiu l’ha posat Marvel Studios i la distribució Sony, amb Tom Holland en el papaer de Peter Parker/Spider-Man, Robert Downey Jr. Com a Tony Stark/Iron Man, Marisa Tomei com a la Tia May i Michael Keaton com a el Buitre; i a continuació la tercera entrega de ‘El Planeta de los Simios’ amb ‘War For The Planet of The Apes’ dirigida per Matt Reeves i com a protagonistes humans Woody Harrelson i Judy Green i Andy Serkis com al Simi Caesar.



Per al mes d’Agost una de les adaptacions més ambicioses de les novel·les de Stephen King que comptarà com a mínim amb un parell de adaptacions a la gran pantalla i una mini sèrie a la petita pantalla, ni més ni menys que ‘La Torre Oscura’ dirigida per Nikolaj Arcel i protagonitzada per Idris Elba com a Ronald Deschain i Matthew McConaughey com a l’home de Negre.També tindrem la tercera i en principi última entrega de ‘Cars’ també de Disney/Pixar, però per lo vist en l’avanç sembla que agafarà un to més seriós, cosa que sembla no agradar alguns “fans”.



Per al mes de Setembre ens arriba un altre adaptació d’una novel·la de Sthepen King ‘It’ dirigida per Andrés Muschietti i protagonitzada per Bill Skarsgard.



El mes d’Octubre tindrem un altre seqüela força interessant, ‘Blade Runner 2049’ la segona entrega dirigida en aquesta ocasió per Denise Villanueve i protagonitzada en aquest cas per Ryan Gosling en el paper de Official K i Harrison Hord de nou en el papaer de Rick Deckard. També tindrem la tercera i última entrega de ‘Thor’ amb ‘Thor: Ragnarok’, dirigida per Taika Waititi i protagonitzada Chris Hemsworth com a Thor, Tom Hiddlestone com a Loki, Anthony Hopkins com a Odin, Cate Blanchett com a Hela, Tessa Thompson com a Valkyrie, Idris Elba com a Heimdall i també Mark Ruffalo com a Bruce Banner/Hulk i Benedict Cumberbatch com a Dr. Sephen Strange, hi haurà una mica d’adaptació de ‘Planet Hulk’.



Per al mes de Novembre i ja finalitzant l’any ens arriba l’adaptació de DC/Warner on reuneixen alguns dels superherois ‘Justice League’, dirigida per Zack Snyder i protagonitzada per Ben Affleck com a Bruce Wayne/Batman, Gal Gadot com a Diana Prince/Wonder Woman, Ezra Miller com a Barry Allen/Flash, Jason Momoa com a Arthur Curry/Aquaman, Henry Cavill com a Clark Kent/Superman i Amber Heard com a Mera.


I per acabar l’any en el mes de Desembre ens venen d’unes estrenes força interessants, la primera serà la nova pel·lícula de Disney/Pixar titulada ‘Coco’ dirigida per Lee Unkrich i Adrian Molina, amb les veus de Gael García Bernal (Hector), Benjamin Bratt (Ernesto de la Cruz), Renee Victor (àvia) i Anthony Gonzalez (Miguel). I per rematar l’any la 8ª entrega de la saga ‘Star Wars’ encara sense subtítol assignat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada