Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 5 de desembre del 2016

'The Mummy'.

Universal Studios presenta el tràiler del seu rellançament de la galeria de monstres, en aquest cas el primer integrant –“Dioses y Monstruos” segons el seu eslògan-. El director i productor de la nova ‘The Mummy’ recau en mans de Alex Kurtzman (guionista a la vegada de les sagues de ‘Transformers’ i ‘Star Trek’) i el guionista Chris Morgan (Fast & Furious) i es desenvolupa en l’actualitat amb una organització secreta seguint la pista aquests essers i catalogant-los segons les seves preferències cap al be o cap el mal.

        

En aquesta nova versió Tom Cruise interpreta a un militar el qual el seu passat està relacionat amb la maledicció de la criatura egípcia (Sofia Boutella, visita a ‘Kingsman’ i ‘Star Trek Beyond’) i haurà de fer el possible per detindre l’amenaça que s’allibera quan el seu sarcòfag arriba a Londres. L’actor de Misión Imposible estarà acompanyat per Annabelle Wallis (Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People v. O.J. Simpson) i Russell Crowe, que tindrà el seu minutet en aquesta pel·lícula per a presentar el personatge de Dr.Jekyll/Mr. Hyde de cara al seu spin-off en solitari.

        

Després de La Momia i Jekyll veurem en futures entregues (interrelacionades a traves de cameos, al estil de Marvel) al monstre Frankenstein (amb Javier Bardem), la seva novia, la criatura de la Laguna Negra, El Hombre Lobo i El hombre Invisible; aquest últim confirmat amb el rostre de Johnny Depp. En el llistat de monstres de Universal Studios també s’hi troben: El Jorobado de Notre Dame, El Fantasma de la Ópera, Drácula i el caça-vampirs Van Helsing, aquest últim ja hi ha un guió que està escrivint Eric Heisserer (La Llegada). La recent ‘Drácula: La Leyenda Jamás Contada’ no compte dintre d’aquest univers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada