Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 16 de desembre del 2016

'Revival'.


Russell Crowe podria protagonitzar la pròxima adaptació de Stephen King ‘Revival’. En una entrevista recent el guionista i director Josh Boone per a Creative Screenwriting, mentre parla de la futura adaptació de ‘X-MEn: New Mutants’ i de la pel·lícula ‘The Stand’ (un altre adaptació de Stephen King), a fet una pinzellada sobre l’altre projecte en que està treballant ‘Revival’ per a la que ha pensat en Russell Crowe com a protagonista.

‘Revival’, publicada l’any 2014, explica la història de dos personatges: un predicador que, després de la mort de la seva dona i el seu fill en un accident, s’obsessiona experimentant amb els poders curatius de la electricitat, convertint-se casi en un guru del tema, i per altre banda un jove que ha tingut problemes amb les drogues i que, després de haver conegut al predicador en la seva infància, torna a coincidir amb ell en el pitjor moment de la seva vida.

Inicialment era Jamuel L. Jackson el que optava al paper principal, però les paraules de Boone senyalen a Crowe. Tenint en compte que Boone parla de la bona relació amb l’autor i el seu treball en aquest projecte, que serà l’immediatament posterior a la pel·lícula de ‘New Mutants’, tindrem que prendre les seves paraules com una quasi confirmació de la incorporació de Crowe al projecte, produït per Michael De Luca.

Boone es va estrenar com a director amb ‘Un Invierno en la Playa’ i va aconseguir renom amb ‘Bajo la Misma Estrella’, es confessa molt fan de King i fins i tot descriu la pel·lícula de ‘X-Men: New Mutants’ com una història de terror amb tints similars al univers de l’escriptor. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada