Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 6 de desembre del 2016

'Coco'.

‘Coco’ la nova pel·lícula de Pixar, tenia com a referencia el ‘Dia de Los Muertos’ de Mèxic. Però ara que s’ha conegut que Pixar ha fitxat a Benjamin Bratt i Gael García Bernal per al seu doblatge han transcendit dades substancials sobre la història.

A grans trets, l’argument es el següent: Miguel (amb veu de Anthony Gonzalez) es un noi que, tot i procedir d’una família humil de sabaters, vol dedicar-se a la música. El problema es que la seva família ha rebutjat la música durant generacions per considerar que aquesta els va maleir d’alguna manera quan el seu rebesavi va abandonar la família per dedicar-se també a la música. Miguel, inspirat per el seu cantant favorit, Ernesto de la Cruz (Bratt) acabarà entrant per accident en el món dels morts en el que coneixerà als seus avantpassats i, amb l’ajuda de l’esquelet Héctor (García Bernal), viurà una aventura per a trobar a de la Cruz, rebre el permís de la seva família per dedicar-se a la música i tornar al món dels vius.
















La  pel·lícula la dirigeix Lee Unkrick, responsable de ‘Toy Story 3’, i escrita per Adrián Molina i ja han dit que no serà un musical tot hi que la música serà clau en la pel·lícula per motius obis.

L’estrena als Estats Units està fixada per al 22 de Novembre de 2017.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada