Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 13 de desembre del 2016

'Zack Snyder'.

El retard en l’estrena de la seqüela de la ‘Liga de la Justicia’ (la primera s’estrena el 17/11/17), dona pas a dues situacions. La primera es que en la data que s’havia d’estrenar ‘Justice League 2’ 14/06/19 la passarà a ocupar la pel·lícula en solitari de Batman (The Batman) protagonitzada per Ben Affleck (Bruce Wayne), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), Joe Manganiello (Deathstroke) i J.K. Simmons (Comisario Gordon). Donat que el 2019 es celebra el 80 aniversari de la primera aparició d’aquest personatge de DC, que va fer el seu debut en el nº27 de Detective Comics el Maig del 1939.

Per altre banda això en certa manera afavoreix al director de ‘Justice League’ Zack Snyder que segons The Hollywood Reporter activaria un projecte que tenia aparcat, ‘The Last Photograph’.

‘The Last Photograph’ ens explica la història d’un fotògraf de premsa que durant la guerra de Afganistan es converteix en l’únic supervivent d’un atac a un grup d’americans i acaba coincidint amb un soldat de les forces especials que busca a un familiar. Ambdós uniran les forces per sobreviure mentre el primer tracta de conèixer més sobre la història del soldat.

Es tracte d’un projecte de Snyder, iniciat just després de l’èxit de 300 conjuntament amb el seu guionista, Kurt Johnstad, per el qual van estar involucrats Christian Bale i Sean Penn, fins que tot es va congelar i els drets sobre la història van caducar. Però Gianni Nunnari, productor també de 300, està negociant un nou acord per tirar endavant la pel·lícula.

Segons fonts de The Hollywood Reporter, la intenció és conformar un nou pack del projecte (director + guió +actors) per oferir-lo a Warner Bros, amb la intenció de rodar a finals de l’any que ve, més o menys en les dates que ‘Justice League’ arribarà als cinemes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada