Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 d’agost del 2017

'Columbus & Gremlins 3'.

El director de (‘Harry Potter and the Sorcerer’s Stone’, ‘H.P. and The Chamber of Secrets’) diu tenir preparat el guió per a la tercera entrega de ‘Gremlins’, recordem que ell va ser guionista de les dos primeres entregues. Pel·lícules que van aconseguir una bona combinació de cinema de monstres i familiar nadalenc alhora, i amb un humor surrealista, i en el cas de la segona entrega, un experiment on jugava amb l’espectador de tu a tu.

Per aquesta nova entrega, el director assegura que ha escrit un guió que torna al to macabra de la primera entrega, amb un bon nombre de morts.

Davant una pregunta de /Film, que dona la notícia en primícia, sobre el conflicte ètic que suposarà acabar amb Gizmo, el gremlin que dona origen a la versió malèfica, Columbus confirma que es un tema que ja es planteja en el guió.

El dubte però es quan podrem veure aquesta tercera entrega: “Sempre es una qüestió monetària que determina quan la començarem a rodar” matisa el director sobre el guió que ara està en mans de Warner Bros.

        


Des de /Film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada