Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 17 d’agost del 2017

'Molly's Game'.

El productor i guionista Aaron Sorkin debutarà aquest any amb el seu primer llargmetratge, i STX distribuirà als estats Units el pròxim 22 de Novembre.

‘Molly’s Game’ es la història de Molly Bloom (Jessica Chastain), esquiadora professional que va acabar de rebot, en mig del món de les grans apostes de Poker per a rics (entre els que estaven: Tobey Maguire, Ben Affleck o Leonardo DiCaprio), on va aconseguir una quantitat estratosfèrica de diners que va cridar l’atenció del FBI i es va guanyar el sobrenom de “La Princesa del Poker’. Molly va ser detinguda i acusada de cooperar amb la màfia, i el seu destí queda en mans pràcticament del seu advocat, Charlie Jaffey (Idris Elba).

        

El guionista ha escollit per a la fotografia a Charlotte Bruus (Fences, The Girl on the Train) i per a la banda sonora a un conegut seu, el compositor Birtànic Daniel Pemberton. Chastain va parlar sobre el procés de la pel·lícula en una entrevista amb Entertainment Weekly, on explica que entre ella i Elba van fer les seves interaccions en deu dies i les 45 pàgines de diàleg en sis dies. “Vàrem fer una quarta part de la pel·lícula en una setmana”.

Al repartiment principal els acompanyen: Kevin Costner, Chris O’Dowd i Michael Cera, aquest últim en el paper de ‘Player X’, un dels jugadors de la taula de Molly, identificat únicament com “una celebritat anònima”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada