Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 d’agost del 2017

'Creed 2'.

Fa unes setmanes Sylvester Stallone va anunciar que estava preparant la segona part de ‘Creed’, una de les millors de la saga ‘Rocky’ des de feia temps i el relleu generacional que va suposar contractar a l’actor Michael B. Jordan. Ara es parla d’icorporar en aquesta nova entrega un personatge mític Ivan Drago encarnat per Dolph Lundgren.

Des de fa unes quantes setmanes, Sylvester i Lundgren van publicant petites informacions a mode de joc, sobre la possibilitat que aquest personatge aparegui en la segona part de ‘Creed’. Drago es un “experiment” de la unió soviètica fet a base de esteroides i tecnologia punta.

Després de diversos vídeos i picades d’ullet entre Stallone i Lundgren, avui aquest últim ha compartit el seu primer vídeo de preparació física per a ‘Creed 2’ a instagram després de les seves vacances.

Una publicación compartida de Dolph Lundgren (@dolphlundgren) el
A dia d’avui encara no hi ha director, ni guionista oficial o extraoficialment associat al projecte i sense anar més lluny, sembla a ser que la preparació en si de la pel·lícula els dos actors ja han posat en marxa. De totes maneres Stallone compartia esbossos de l’argument de la pel·lícula, el que sembla indicar que estarà implicat en el guió. En quan al paper que jugarà Drago en aquesta entrega, i segons les pistes no molt sutils que ha deixat Stallone (com la de a continuació), sembla a ser que serà revenja que el fill de Apollo Creed s’agafarà contra el propi Drago (que va matar al seu pare a ‘Rocky IV’) o amb el fill/protegit del mateix Drago.

Una publicación compartida de Sly Stallone (@officialslystallone) el

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada