Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 17 d’agost del 2017

'Notícies Sèries Marvel'.

Daredevil
Amb la imminent estrena de la sèrie de ‘The Defenders’ (18/08/17), i les sèries de ‘Jessica Jones’ i ‘Luke Cage’ iniciat el rodatge de la segona temporada; es el torn de l’inici de rodatge de la tercera temporada de ‘Daredevil’ que començarà al mes d’Octubre i amb Charlie Cox de nou en el paper de Matt Murdock.

De moment no se sap quins personatges tornaran per aquesta tercera temporada, però a part òbviament de Charlie Cox, també es parla del retorn de Deborah Ann Woll (Karen Page) i Elden Henson (Foggy Nelson).

The Defenders
Segons ha comentat l’actor que dona vida a Danny Rand/Iron Fist (Finn Jones), en una entrevista per a Digital Spy, els fans hauríem de veure la sèrie de Los Defensores com el final d’una primera fase i l’inici d’una nova fase.

“Diguem que hi ha successos que es desenvolupen al final de la sèrie ‘The Defenders’, que posaran el món cap per avall, així que la gent no serà la mateixa després del final de la sèrie. Es com el final de la fase 1 i el començament d’un altre fase”.

A aquestes afirmacions, el seu company Charlie Cox afegeix:

“Simplement hi ha molt que comptar. Aquesta es la fase u? Quantes punyeteres fases hi han? Vaig a moltes reunions on diuen: ‘Estem fent la sèrie, però l’objectiu final es que conquerirem el món’. I llavores fas un pilot i no acaba sent sèrie, així que recordo firmar aquest contracte i pensar, “Si, fem un acord amb Daredevil, val? I viem com va”.



Després de ‘The Defenders’ arribarà la primera temporada de ‘The Punisher’, i després al 2018 la segona temporada de ‘Jessica Jones’, la segona de ‘Luke Cage’, la segona de 'Iron Fist', així com la tercera de ‘Daredevil’.
                       
Cloak & Dager
Sembla a ser que al càsting de la sèrie de ‘Cloak & Dagger’ (Capa y Puñal), s’hi afegiran alguns personatges clàssics dels còmics.

Les noves incorporacions vindrien a ser el Padre Francis Delgado i la Detectiu Brigid O’Reilly de Cloak & Dagger nº1, encara que són més coneguts com Pastor Díaz i Detective Bailey Callahan.

Sobre la incorporació del personatge de Díaz, diu el següent:

El Pastor Díaz no sempre va intentar convertir-se en un home del clergat. Lluitant contra molts dimonis, Francis Díaz es va unir a l’exèrcit buscant guia i estabilitat. Però es va trobar a si mateix en la religió, convertint-se en capellà i graduant-se en mètodes avançats en teologia i educació per intentar descubri la seva pròpia humanitat. Encara sense respostes però armat amb una posició en la prestigiosa escola preparatòria, el Pastor Díaz ajuda ara a esculpir les ments joves. Com a conseller a l’escola i sacerdot, Díaz és un punt de suport per a Travis i veu molt més en ell del que voldria admetre còmodament. Oprimit pel collaret, lidera més a través de les paraules que donant exemple mentre lluita diàriament amb la vida casta que ha triat. Malgrat tot, Francis encara es troba en terreny relliscós. No pot escapar de la seva profunda culpa. Per prestar penitència, es força a ser testimoni de la vida que podria haver tingut, veient l'amor que va deixar escapar. El Pastor Díaz està constantment a la recerca de redempció malgrat el fet que no sap si realment la merèix. Però és en la seva crua humanitat on veu la mà de Déu.

Sobre la incorporació del personatge de la Detectiu Callahan, diu el següent:

Com a dona mestressa d’ella mateixa, al voltant dels trenta, la detectiu Bailey Callahan resulta esser una dona freda i distant en la primera impressió. Les seves experiències neoyorkines la han endurit per ser massa amistosa o receptiva, apartant-la dels seus iguals de Louisiana. Acostumada a treballar en un món d’homes, Callahan no està buscant ser “un més dels nois”. No deixarà que una habitació plena d’homes dicti de quin color ha de portar pintades les ungles (casi cada dia). No estarà dintre les estadístiques d’una dona policia que fa el que els demés volen. La resta de la comissaria necessita trobar el camí cap a la forma en que veuen el món, i no al revés. Calahan creu en la justícia i no pense que algú pot estar per damunt d’ella, incloent altres policies. En especial altres policies.

Tots dos personatges van ser creats pel equip habitual de Cloak and Dagger, format per Bill Mantlo, Rick Leonardi i Terry Austin. El pare Delgado donava aixopluc als herois mentre intentava netejar els carrers de criminals, mentre que la detectiu O’Reilly l’ajudava en els seus casos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada