Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 28 d’agost del 2017

'James Gunn & GOTG vol.3'.

Dijous passat durant una transmissió a Facebook Life de James Gunn, va donar detalls sobre la el que podríem veure en la tercera entrega de ‘GOTG vol.3’.

El director de les dues entregues de ‘GOTG’, va dir que en aquesta tercera entrega, el personatge de Yondu (Michael Rooker), tot i no sortir de cos present ja que mor en aquesta segona entrega, si estarà present en les cançons que va escollir la mare de Peter (Meredith). La tria d’aquestes cançons serà la forma en que té Yondu de comunicar-se amb en Peter (Stard Lord).

En la transmissió en directe un dels fans li va preguntar, si veuríem a Richard Rider/Nova en futures entregues Cinematogràfiques Marvel, a lo que Gunn va respondre amb un: “Si, sens dubte. Nova surt temporalment com algú que podríem fer servir. Una de les coses que estic fent al crear ‘Guardians of The Galaxy vol.3’, es que succeirà després de les dues entregues de ‘Avengers’ i ajudarà a establir els pròxims 10 o 20 anys de les pel·lícules Marvel. Expandirà de debò l’Univers Còsmic. Presentarem nous personatges. Serà la última pel·lícula d’aquesta versió dels Guardians de la Galaxia.

D’aquesta manera el director també confirma els plans de Disney i Marvel Studios de continuar treballant, amb vistes a llarg termini, desenvolupant el seu enorme univers a la gran pantalla.

‘Guardians of The Galaxy vol.3’ s’estrenarà el 2020.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada