Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 4 de setembre del 2023

'Crime 101'.

Segons Puck, Amazon Studios s’ha adjudicat la victòria sobre els drets de la pròxima adaptació cinematogràfica de la novel·la curta Crime 101 de Don Winslow, que prové de Working Title. Segons ens informen, l’acord d’adquisició ha costat al voltant de $90M, el que ha dut a Amazon a vèncer Netflix en una intensa guerra d’ofertes pel projecte. La font del mitjà ha revelat que Amazon ha guanyat el projecte després de que la nova directora de cine del estudi, Courtenay Valenti, oferís una estrena als cinemes per al film.

L’adaptació de Crime 101 estarà dirigit per Bart Layton (American Animals). Segons les informacions, el veterà de Marvel Chris Hemsworth i l’estrella de The Last of Us, Pedro Pascal, han estat seleccionats per a liderar el projecte abans de la vaga de SAG-AFTRA.

“És una gran història criminal al estil Heat. Hi ha lladres de joies d’alt nivell en tota la costa del pacífic, i la policia ha vinculat els robatoris amb els càrtels colombians”, es pot llegir a la sinopsis. “El detectiu Lou Lubesnick te una altra idea i es centra en un delinqüent, un lladre que cerca un resultat final”.

Hemsworth ha protagonitzat recentment la seqüela del thriller d’acció de Netflix Extraction 2, en la que va repetir el paper del mercenari d’operacions encobertes Tyler Rake. Pròximament el veurem interpretant al malvat de Furiosa, preqüela de Mad Max: Fury Road de Geroge Miller, i també posarà veu a un jove Optimus Prime en la preqüela animada Transformers One.  

Després de dominar la televisió durant la primera meitat d’any amb les seves actuacions a The Mandalorian Season 3 i The Last of Us, Pascal seguirà tenint un any ocupat al 2024, ja que protagonitzarà alguns films farcits d’estrelles com Drive-Alway Dolls i Gladiator 2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada