Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 29 de setembre del 2023

'Lord of the Flies'.

El pròxim remake de El Senyor de les Mosques de Luca Guadagnino, es decantarà en gran mesura cap al “horror psicològic”, diu la productora Lindsey Anderson Beer.

En declaracions a Collider, Beer va avançar el què Guadagnino té reservat per als espectadors amb la seva nova pròxima versió de El Senyor de les Mosques.

“Es decanta mola cap al terror psicològic i és tan ric en dramatisme de personatges, com es podria esperar d’algú com [Guadagnino]”, va dir Beer. “Però fa por. Et genera molta inquietud llegir-ho i crec que aprofita una versió més actual de la que hem vist abans”.

Beer va continuar: “Crec que algunes persones han intentat abordar aquesta propietat d’una manera que realment no ressona fins ara i crec que tot el punt de vista ha estat molt fresc i refrescant”.

Basat en la icònica novel·la de 1954 del mateix nom de William Golding, El Senyor de les Mosques de Guadagnino es va anunciar al juliol de 2019. Les notícies sobre el projecte han estat relativament pausades des de llavors, tot i que es va anunciar el 2020 que l’escriptor de A Monster Calls i Chaos Walking, Patrick Ness està escrivint el guió.

El senyor de les Mosques ha tingut tres adaptacions cinematogràfiques senzilles fins ara; tot i que la història ha inspirat nombrosos títols de cinema i televisió al llarg dels anys, inclòs Yellowjackets de Showtime i Ladyworld de 2018. Peter Brook va dirigir el film de El Senyor de les Mosques l’any 1963, de la mateix manera que Harry Hook l’any 1990. Mentre tant, Lupita A. Concio va adaptar una història a un film de 1975 anomenada Alkitrang Dugo.

Guadagnino es conegut per dirigir A Bigger Splash de 2015, Call Me by Your Name de 2017, el remake de Suspiria de 2018 i Bones and All de 2022. El seu últim film, Challengers, està protagonitzat per Zendaya, Josh O’Connor i Mike Faist. Originalment, el film estava previst per estrenar-se el 15 de setembre de 2023: tot i això, s’ha endarrerit fins abril de 2024 degut a la vaga d’actors. També dirigeix una peça d’època anomenada Queer protagonitzada per Daniel Craig, Drew Starkey, Lesley Manville i Jason Schwartzman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada