Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 12 de setembre del 2023

'The Fall of the House of Usher'.

Netflix ha publicat  un nou tràiler de The Fall of the House of Usher, que mostra un cop d’ull previ de l’última sèrie de Mike Flanagan realitzada per a la plataforma. La sèrie s’estrenarà el dijous 12 d’octubre.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler...

          

“En la perversa sèrie de terror basada en les obres de Edgar Allan Poe, els despietats germans Roderick i MAdeline Usher han convertit a Fortunato Pharmaceuticals en un imperi de riquesa, privilegis i poder”, es pot llegir en la sinopsis. “Però els secrets del passat surten a la llum quan els hereus de la dinastia Usher comencen a morir a mans d’una misteriosa dona de la seva joventut”.

Al costat de Greenwood i Gugino, The Fall of the House of Usher també està protagonitzat per Willa Fitzgerald, Marl Hamil, Mary McDonnell, Henry Thomas, Zach Gilford i Kate Siegel, entre d’altres.

Flanagan s’ha establert com una figura destacada en l’escena del terror actual. Amb estrenes de films de terror aclamats per la crítica com Hush, Oculus, Gerald’s Game, Before I Wake i Doctor Sleep, el cineasta també va aprofundir a la petita pantalla amb treballs exitosos com The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor i Midnight Mass.

El drama de 8 episodis també està dirigit per Michael Fimognari, qui és el productor executiu al costat de Flanagan, Trevor Macy i Emmy Grinwins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada