Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 27 de setembre del 2023

'Tomb Raider: The Legend of Lara Croft'.

Netflix ha anat al esdeveniment Drop 01 en curs per a revelar Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, una sèrie animada basat en la franquícia de videojocs Tomb Raider.

La sèrie, produïda per Legendary Pictures i Crystal Dynamics, es basa en la popular trilogia de reinici dels videojocs. La sèrie està animada per Powerhouse Animation, que també ha treballat a Castelvania de Netflix, Masters of the Universe: Revelation, entre d’altres.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, s’estrenarà exclusivament a Netflix al 2024.

La franquícia de videojocs Tomb Raider consta fins la data de 12 jocs de la saga principal i diversos derivats. El joc original es va publicar l’any 1996 i va generar vuit entregues més fins al 2008. La franquícia es va reiniciar de nou amb un videojoc de la saga principal al 2013, que resultaria ser la primera entrega d’una trilogia que va acabar al 2018.

La franquícia es va adaptar a acció real a través del film de Paramount de 2001, Lara Croft: Tomb Raider, que es va basar en els primers videojocs i va estar protagonitzat per Angelina Jolie com a Lara Croft. Jolie va repetir el seu paper en la seqüela de 2003, Lara Croft: Tomb Raider- La Cuna de la Vida. MGM i Warner Bros. van reiniciar la franquícia al 2018 amb el film Tomb Raider. El film en aquesta ocasió va estar protagonitzat per Alicia Vikander, el film es va basar en el reinici de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada