Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 30 de setembre del 2023

'X-Men reboot'.


Amb la vaga de la WGA oficialment acabada, Marvel Studios està començant a reunir-se amb escriptors per a que realitzin propostes per a un nou film del X-Men.

Segons nova informació des de Deadline, Marvel Studios programarà reunions amb escriptors durant els pròxims mesos per a que realitzin propostes per al tant esperat film.

Tot i això, la informació diu que “no hi ha pressa” per ocupar el lloc. Una decisió final sobre qui, probablement no es prendrà fins a principis del 2024.

Un film dels X-Men de Marvel Studios és quelcom que els fans estan esperant des de fa temps. Actualment, no s’han pres decisions sobre el repartiment o inclús l’equip sobre un nou possible film.

Tot i això, diversos actors han estat al cercle dels rumors. Això inclou a Giancarlo Esposito, qui ha dit obertament que li encantaria interpretar a Charles Xavier, el Professor X, en el film.

Si bé no hi ha notícies al respecte, Marvel Studios encara mostra amor per la franquícia dels X-Men. Les referències als X-Men en el UCM han aparegut en la sèrie de Disney+ Ms. Marvel. En els minuts finals del final de temporada, es revela que Kamala té els seus poders degut a una mutació en la seva genètica, moment en la que sona la típica melodia de la sèrie animada dels X-Men.  

A part d’això, el pròxim any també s’estrenarà la sèrie animada X-Men’97. Continuació de les aventures de la icònica sèrie animada dels X-Men dels 90’s.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada