Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 30 de setembre del 2023

'The Toxic Avenger'.

S’ha publicat (a través de IGN) l’avanç de The Toxic Avenger (no apte per a menors), el pròxim remake de superherois de Legendary Entertainment, que proporciona les primeres imatges de Peter Dinklage com l’heroi protagonista. El film acaba de tenir la seva estrena mundial en el Fantastic Fest 2023 de la setmana passada, on va obtenir crítiques positives i actualment té una qualificació del 94% a Rotten Tomatoes.

El tràiler mostra el nivell de sang i violència que els fans haurien d’esperar veure en la reinvenció de Macon Blair del clàssic de culte de 1984. També mostra els increïbles poders del heroi protagonista, ja que fàcilment derrota a un grup de segrestadors anomenats Nasty LAds.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


“Mentre que en el film original seguia el destí de Melvin Ferd Junko III, que passa de zero a heroi tòxic en un cas d’assetjament que surt malament, la versió contemporània de MAcon Blair segueix a una criatura horrible deformada de mida sobrehumana i força pròpia”, es pot llegir en la sinopsis. “Peter Dinklage interpreta al oprimit conserge Winston Gooze, qui després de caure a una tina de rebuig tòxic, es converteix ni més ni menys que en El Venjador Tòxic”.

A Dinklage se li uneix Jacob Tremblay (Room, Good Boys), Taylour Paige (Ma Rainey's Black Bottom), Kevin Bacon (X-Men: First Class), Elijah Wood (pel·lícules de El Senyor dels Anells), Julia Davis (Camping), Jonny Coyne (Beirut), Sarah Niles (Ted Lasso), David Yow (Under the Silver Lake) y Jane Levy (Evil Dead).

La comèdia original de 1984, produïda per LLoyd Kaufman i Michael Herz, es desenvolupa en la ciutat fictícia de Tromaville, New Jersey, i es centra en un conserge de modals tranquils en un gimnàs que ha estat perseguit per una finestra del segon pis per uns perdona vides i aterra en un tambor de deixalles tòxiques. Els químics fan que es transformi en el Toxic Avenger, que té una mida i una força sobrehumanes i s’enfronta als perdona vides i a la corrupció.

Escriu i dirigeix l’aclamat cineasta Macon Blair (Green Room). Està produït per el duo de directors original Lloyd Kaufman i Michael Herz per a Troma Entertainment, amb Alex García i Jay Ashenfelter supervisant el desenvolupament per  a Legendary.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada