Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 3 de març del 2024

'Eddington'.

Segons s’informa, Michael Ward està en converses per a protagonitzar la pròxima pel·lícula de Ari Aster, Eddington.

Segons The InSneider (Jeff Sneider), s’està considerant a Ward per a interpretar el paper principal masculí a Eddington de Aster, que s’estrenarà a través de A24, però encara no té una data d’estrena oficial.

Ward va ser nominat al premi BAFTA al millor actor de repartiment per la seva actuació a Empire of Light de Sam Mendes, que es va estrenar l’any 2022. També va protagonitzar pel·lícules com ara The Old Guard de 2020, The Book of Clarence de 2024 i el pròxim The Beautiful Game, que Netflix estrenarà aquest mes de març. També va interpretar a Franklyn a Cooper a Small Axe de Steve McQueen.

“Una parella, Lindsay i Marc, condueixen per Nou Mèxic de camí a Los Angeles durant la pandèmia COVID-19”, es pot llegir en la sinopsis, segons Letterboxd. “La parella es queda sense gasolina a les afores d’un petit poble miner de coure: Eddington. Lindsay i Marc decideixen entrar al poble a la recerca d’ajuda. Al principi els reben molt calorosament, però quan arriba ala nit, l’extravagant entorn aviat es converteix en un malson”.

Hi ha el rumor que diversos actors protagonitzaran Eddington de Ari Aster, inclosos Joaquin Phoenix, Emma Stone, Pedro Pascal, Austin Butler, entre d’altres. Segons Sneider, Phoenix, qui provablement interpretarà a un membre del repartiment secundari, és l’únic actor confirmat en aquest moment.

Phoenix i Aster van col·laborar anteriorment en Beau is Afraid, que es va estrenar als Estats Units l’abril del 2023. Aster també és conegut per escriure i dirigir Hereditary de 2018 i Midsommar de 2019.

Aster ha estat treballant en Eddington des de fa temps, ja que un cop li va dir a Reddit AMA que va haver-hi un moment en el que va pensar que podria ser la primera pel·lícula que faria abans de Hereditary i Midsommar.

“No se si l’anomenaries un western revisionista”, va dir. “És contemporani; un peu està en el western i l’altre està encara més en el gènere negre. Així que és com una comèdia negra del oest de cinema negre”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada