Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 31 de març del 2024

'Flowervale Street'.

La nova pel·lícula de David Robert Mitchell, Flowervale Street, s’estrenarà el maig de 2025.

Warner Bros. Pictures i Bad Robot han anunciat que Flowervale Street s’estrenarà als cinemes IMAX el 16 de maig de 2025.

La pel·lícula estarà escrita i dirigida per Mitchell, qui anteriorment va dirigir It Follows de 2014 i Under the Silver Lake de 2018 amb Andrew Garfield. Mitchell també està treballant en la seqüela de It Follows, They Follow, que encara no té data d’estrena però veurà a Maika Monroe reprendre el seu paper de Jay Height.

Anne Hathaway, Ewan McGregor, Maisy Stella i Christian Convery protagonitzaran Flowervale Street, mentre que Mitchell, J.J. Abrams, Hannah Minghella, Matt Jackson i Tommy Harper en són els productors.

Els detalls de la trama de Flowervale Street encara no es saben en gran mesura. Segons un article compartit per TheHollywood Reporter el passat mes de febrer, serà una “aventura familiar ambientada en la dècada de 1980 i que involucra dinosaures”.

McGregor, per això, li va dir a Collider també el mes de febrer, que els dinosaures “poden o no” aparèixer en la pel·lícula.

“Bé, no se d’on treuen els dinosaures”, va comentar. “Aquest pot ser o no el cas. Però no, m’agrada molt [David Robert], aquest director de cinema i m’agrada molt la idea de treballar amb Anne Hathaway. Tinc la sensació de que crec que nosaltres dos, com a pares, serem...Si, estic tractant de no dir res. He espatllat aquesta part. Ambdós som pares. Serà divertit, crec. És difícil dir res més sobre això sense dir res al respecte. Crec que has de prendre precaució amb tot el que llegeixes online en aquest moment, saps al que em refereixo?

Flowervale Street s’estrenarà el 16 de maig de 2025 de la mà de Warner Bros. Pictures i Bad Robot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada