Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 31 de març del 2024

'Ready or Not 2'.


Segons informa The InSneider, Searchlight Pictures està avançant amb Ready or Not 2, la seqüela de la comèdia de terror protagonitzada per Samara Weaving.

Tant mateix però, aquest cop no repetiran els directors Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett, sinó que han contractat al director de Escape Room, Adam Robitel. Tot i això, és possible que Samara Weaving troni.

Ready or Not va ser un èxit de terror modest per a Searchlight el 2019. Amb un cost de producció de tant sols $6M, va recaptar un total de $57M. Per tant, una seqüela sempre va ser una possibilitat, especialment si es podia convèncer a la carismàtica Weaving que tornés.

En la primer a pel·lícula, Grace (Weaving) acaba de casar-se amb un membre de la família milionària i en la seva nit de bodes, els sogres tenen en ment una mena de ritual molt diferent per a celebrar l’ocasió, ja que ella es veu obligada a participar en un sàdic joc de fet i amagar.

Bettinelli-Olpin i Gillett van assumir els rols de producció al costat de Chad Villella. Existeix una incertesa de qui escriurà Ready or Not 2, però s’espera que sigui el retorn dels escriptors originals Guy Busick i R. Christopher Murphy.

Llavors, estaria dintre de Ready or Not 2 Adam Robitel? Bé, té una història de terror, fent el seu debut l’any 2014 amb The Taking of Deborah Logan, va escriure i dirigir per a Blumhouse Paranormal Activity: The Ghost Dimension i Insidious: The Last Key, respectivament. Tampoc és aliè a fer grans èxits de terror amb un pressupost limitat, ja que va guanyar $220M amb els dos films de Escape Room amb un pressupost de solos $24M.

Samara Weaving té una agenda ocupada en aquests moments amb papers a Azrael de E.L. Katz’s, el thriller Borderline i la sèrie de Netflix Little Sky, però el fet que els fans del terro van gaudir de la seva actuació a Ready or Not, hi ha moltes possibilitats de que li agradi tornar al personatge de Grace.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada