Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 11 de març del 2024

'The Super Mario Bros 2'.


S’ha anunciat una nova pel·lícula ambientada en l’univers cinematogràfic de Super Mario Bros. Descrita com “una nova pel·lícula animada basada en el món de Super Mario Bros”, no està clar si serà una seqüela directa o un spin-off de l’exitosa pel·lícula de 2023 amb les veus de Chris Pratt i Jack Black. Tan mateix però, si sabem que s’estrenarà el 03 d’abril de 2026 i que Illumination tornarà a ser el estudi darrera de l’animació. Els crèdits finals de la pel·lícula de 2023 presentaven a Yoshi, pel que podria ser en la direcció en la que anirà el pròxim film.

“Ara estem creant una nova pel·lícula animada basada en el món de Super Mario Bros. Està previst que aquesta pel·lícula s’estreni als cinemes el 03 d’abril de 2026, als Estats Units i molts altres mercats i durant tot el mes d’abril en altres territoris”, va dir el creador de Mario, Shigeru Miyamoto, a Twitter. “Els informarem dels detalls un cop que estiguem llestos per a compartir més. Aquest cop també, el personal de Illumination i Nintendo estan treballant junts. Estem pensant en ampliar encara més el món de Mario i tindrà una història brillant i divertida. Esperem que ho estigueu esperant”.

La primera pel·lícula va comptar amb les veus de Chris Pratt com a Mario, Anya Taylor-Joy com la princesa Peach, Charlie Day com a Luigi, Jack Black com a Bowser, Keegan-Michael Key com a Toad, Seth Rogen com a Donkey Kong, Fred Armisen com a Cranky Kong, Kevin Michael Richardson com a Kamek i Sebastian Maniscalco com a Spike.

Tot i rebre crítiques mixtes per part de la crítica, l’adaptació es va convertir en una de les estrenes cinematogràfiques més importants del any. Va obtenir una recaptació de 1.361.972.248 a nivell mundial.

“Mentre treballen sota terra per arreglar una canonada d’aigua, els fontaners de Brooklyn, Mario i el seu germà Luigi, són transportats per una canonada misteriosa i vaguen cap a un nou món màgic”, es pot llegir en la sinopsis de la pel·lícula. “Però quan els germans es separen, Mario s’embarca en una recerca èpica per a trobar a Luigi. Amb l’ajuda d’un resident del Regne Xampinyó, Toad i una mica d’entrenament de la tenaç governant el Regne Xampinyó, la Princesa Peach, Mario aprofita el seu propi poder”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada