Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 13 de març del 2024

'Salem's Lot'.

Després d’un període de temps incert, Warner Bros. Discovery estrenarà Salem’s Lot, una adaptació cinematogràfica de la novel·la de Stephen King de 1975, a Max a finals d’aquest any. Això es produeix després d’un llarg endarreriment després de que la pel·lícula fos retirada del seu calendari de l’estrena original als cinemes al setembre de 2022. (via comingsoon.net)

Dirigida i escrita per l’anomenat escriptor de terror Gary Dauberman, la pel·lícula es centra en el viatge d’un escriptor que torna a la casa de la seva infància, que, sense que ell ho sàpiga, està devastada per la presencia d’un vampir espantós. El seu descobriment el du a formar equip amb un grup de persones per a lluitar contra l’antic mal.

“L’autor Ben Mears torna a la casa de la seva infància, Jerusalem’s Lot, a la recerca d’ispiració per al seu pròxim llibre, sols per a descobrir que la seva ciutat natal està essent atacada per un vampir assedegat de sang”, diu la sinopsis.

El remake està protagonitzat per Lewis Pullman com a Ben Mears, Alfre Woodard com la Dra. Cody, Makenzie Leigh com Susan Norton, Bill Camp com a Matthew Burke, Spencer Treat Clark com a Mike Ryerson, Pilou Asbæk com a Straker i John Benjamin Hickey com el pare Callahan.

Dauberman també n’és productor executiu al costat de Michael Bederman, Andrew Childs i Judson Scott. Els productors són James Wan, Michael Clear, Roy Lee i Mark Wolper.

La pel·lícula estava originalment programada per estrenar-se el 2022, però es va passar al 2023 després de que New Line i Warner Bros. es van fusionar amb Discovery Inc, citant com a motiu “endarreriments relacionats amb el covid en el àmbit de la post-producció”.

El destí de Salem’s Lot s’estava deteriorant lentament, considerant que Batgirl i Coyote vs ACME també van ser guardats en un calaix després de quedar atrapats en la fusió.

A principis d’aquest any, l’autor del llibre a X (anteriorment Twitter) va criticar a Warner Bros per “endarrerir” l’estrena de l’adaptació cinematogràfica de Salem’s Lot.

“Entre tu i jo, Twitter, he vist el nou [Salem’s Lot] i és força bo. Cinema de terror de la vella escola: desenvolupament lent, grans beneficis. No estic segur de perquè [Warner Bros.] l’està retenint; no es que sigui una vergonya ni res per l’estil. Qui sap. Sols escric les maleïdes coses”, va escriure King.

Encara no es sap la data d’estrena a Max.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada