Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 31 de març del 2024

'SNL 1975'.


Segons The Hollywood Reporter, el compositor guanyador d’un Oscar Jon Batiste (Soul) s’ha unit oficialment al repartiment de la pròxima pel·lícula SNL 1975 de Sony Pictures, que actualment es troba en producció.

Batiste interpretarà al llegendari cantautor Billy Preston, qui va ser el primer convidat musical de Saturday Night Live durant el seu episodi d’estrena. A més d’unir-se al repartiment, Batiste també ha signat per a compondre la banda sonora de la pel·lícula. Abans de la seva elecció, el seu crèdit com actor més recent ha estat el d’interpretar el paper de Grady en la nova versió musical de Warner Bros. The Color Purple.

SNL 1975 està dirigida per Jason Reitman a partir d’un guió que ha coescrit amb el director de Ghostbusters: Frozen Empire, Gil Kenan. Està essent produïda per Reitman, Kenan, Jason Blumenfeld, Erica Mills i Peter Rice.

La pel·lícula també està protagonitzada per Gabriel LaBelle com a Lorne Michaels, Rachel Sennott com a Rosie Shster, Cooper Hoffman com a Dick Ebersol, Ella Hunt com a Gilda Radner, Kim Matula com a Jane Curtin, Emily Fairn com a Laraine Newman, Dylan O’Brien com a Dan Aykroyd, Lamorne Morris com a Garrett Morris, Cory Michael Smith com a Chevy Chase, Matt Wood com a John Belushi, Nicholas Braun com a Jim Henson, Tommy Dewey com a Michael o’Donoghue, Nicholas Podany com a Billy Crystal, Andrew Barth Feldman com a Neil Levy, Kaia Gerber com a Jacqueline Carlin i Finn Wolfhard.

El primer episodi de Saturday Night Live es va transmetre el 11 d’octubre de 1975, quan un grup de joves comediants i escriptors, entre ells Dan Aykroyd, Chevy Chase, John Belushi, Gilda Radner, George Coe, Jane Curtin, Garrett Morris, Larraine Newman i Michael O’Donoghue van canviar la televisió per sempre. Reitman i Kenan estan realitzant una sèrie d’entrevistes amb tot el repartiment, els escriptors i l’equip viu que va estar present durant la primera nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada