Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 19 de març del 2024

'Rumors UCM'.


El Marvel Studios post Avengers: Endgame encara està passant per alguns problemes de creixement, el que du a grans canvis darrera de les càmeres.

Alguns projectes han estat descartats, mentre que altres s’han renovat amb nous equips creatius o gràcies a extenses re-gravacions (Daredevil: Born Again i Captain America: Brave New World).

Continuen circulant rumors sobre cap a on es dirigeix l’Univers Cinematogràfic de Marvel i el descobridor Daniel Richtman ha compartit alguns d’importants.

Afirma que, tot i que Jonathan Majors va ser acomiadat del paper, Kang seguirà essent el dolent de Avengers 5 i Avengers: Secret Wars. Tot i això, se suposa que Marvel Studios està cercant afegir un altre dolent, to i que actualment no se sap a qui.

Per descomptat, seria negligent no anomenar els informes anteriors de que Doctor Doom podria aparèixer en les pròximes pel·lícules.

Mirant encara més en el futur, sembla que Marvel Studios podria haver-se concentrat en la seva elecció del gran mal per a la franquícia reiniciada dels X-Men.

Encara es creu que Kevin Feige està cercant un escriptor, però Richtman ha sentit que la idea actual és que Mister Sinister ocupi un lloc central.

S’espera que sigui part important de X-Men’97, el que provablement signifiqui que Marvel Studios està utilitzant el ressorgiment animat com una forma de familiaritzar als fans amb Nathaniel Essex.

Això sembla ser un encert per part del estudi, especialment perquè Magneto ha mort a la pantalla.

Finalment, amb converses recents que suggereixen que Ryan Gosling s’unirà al UCM, tenim notícies sobre els plans de Ghost Rider de Marvel Studios.

No s’anomena al actor, però Richtman confirma que el Esperit de Venjança del UCM no serà el de Agents of S.H.I.E.L.D, Robbie Reyes.

Mister Sinister va ser creat per l’escriptor Chris Claremont i l’artista Marc Silvestri i va aparèixer per primer cop en les pàgines de Uncanny X-Men #221 l’any 1987.

Sinister és un genetista obsessionat amb aconseguir la perfecció evolutiva mitjançant la manipulació del ADN.

Posseeix una força millorada i un intel·lecte a nivell de geni, però és el seu domini de la genètica el que el fa més impressionant.

El dolent també està obsessionat amb el llinatge de Summers i amb Scott Summers, en particular.

L’any 2020, el productor de la franquícia X-Men, Simon Kinberg, va confirmar que algun cop hi va haver plans per a que Mister Sinister aparegués a aquelles pel·lícules.

“Vam tenir un avanç al final de Apocalipsis. Essex Corp és una cosa que es veu en una etiqueta al final de Apocalipsis”, va explicar. “Havíem parlat de fer alguna cosa amb ell i no entraré en detalls perquè ja no és propietat de 20th Century Fox i ara és part del UCM”.

“No tinc ni idea de quin és el pla. Però Mister Sinister anava a ser part de la pel·lícula Gambit protagonitzada per Channing Tatum”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada