Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 18 d’abril del 2013

'Capitan America: The Winter Soldier'

Ja ha sortit la primera imatge des del set de rodatge de Scarlett Johansson com a Viuda Negra a 'Capitan America: The Winter Soldier'. La imatge no es molt nitida però algo es veu. Recordem que el personatge de Viuda Negra serà el tercer cop que apareix en una producció Marvel, ja va apareixer a 'Iron Man 2' i a 'Los Vengadores', en 'Capitan America: The Winter Soldier' no sabem encara la rellevancia que tindra en el film.

 La filmació es traslladarà pròximament a Cleveland i Whasington DC. Traslladant l'acció a l'època actual, i derivant dels esdeveniments vistos a 'Los Vengadores'.

L'estrena en cinemes de 'Capitán América 2 El Regreso del Primer Vengador' (títol que se li donarà aquí, amb lo fàcil que era traduïr-ho literalment: 'Capitán América: El Soldado de Invierno') està previst per al 4 d'abril de 2014, tant en format tradicional com en 3D. Arribarà pràcticament un any abans que la summament esperada 'Los Vengadores 2'.

La direcció de  'Capitán América 2 El Regreso del Primer Vengador' recau en mans d'Anthony Russo i Joe Russo (substituint Joe Johnston). Mentre que el guió és obra de Chris Markus i Stephen McFeely.

Per altre vanda tenim un esboç de com serà el nou traje del Capi...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada