Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 12 d’abril del 2013

Morgan Freeman s'uneix a 'Transcendence'


Després d'anunciar la incorporació de Anne Hathaway a 'Interstellar', en el que es un costum de Christopher Nolan de "reutilitzar" els seus actors d'una pel·lícula a un altre; la qúestió és que no només ho aplicarà a les pel·lícules que dirigeix sinó en les que participa com a productor. 

És el cas de 'Transcendence', film que dirigirà el seu habitual director de fotografía Wally Pfister. Fins ara coneixíem en el repartiment a Johnny Depp, Paul Bettany, Rebecca Hall i Kate Mara (House of Cards), i avui s'ha anunciat que la pel·lícula també comptarà amb la presència de Morgan Freeman, segons ha pogut conèixer THR.

Hall ja va treballar amb Nolan i Pfister al 'El Truco Final', i a Freeman l'hem pogut veure com Lucius Fox en la trilogia de 'El Caballero Oscuro'.


L'argument de Trascendence es manté sota secret, però durant les últimes setmanes s'han anat filtrant alguns detalls, com que la pel·lícula beurà especialment de '2001: Una odisea en el espacio' y 'Origen', i la seva premissa s'assembla sospitosament a Tron, presentant a un científic (Depp) el cervell acaba introduït virtualment en un super ordinador que acaba de construir. Per complicar les coses, la resta de científics a càrrec del projecte s'hauran d'enfrontar a una organització extremista que pretén acabar amb el seu descobriment.

Tot i ser la primera pel·lícula de Pfister -i del seu guionista, el també debutant Jack Paglen-, 'Transcendence' no es tractarà d'una producció independent precisament, ja que costarà al voltant dels 120 milions de dòlars. Un caprici gustós que es poden permetre gràcies al poder que té Nolan a Hollywood després de l'èxit de les seves últimes pel·lícules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada