Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 10 d’abril del 2013

Nova imatge de 'The Amazing Spider-Man 2'

Marc Webb a tornat a facilitar una imatge de rodatge de 'The Amazing Spider-Man 2', en la que adjuntava el següent escrit: " Ara podem veure la devastació provocada per Elecktro (un dels dolents del film) quan se li tracta de posar una multa d'aparcament".



































L'argument oficial de 'The Amazing Spiderman 2' es presenta així: veurem com Peter Parker (Andrew Garfield) porta una vida molt ocupada, compaginant el seu temps entre el seu paper com Spider-Man, acabant amb els dolents, i en l'institut amb la persona que vol, Gwen (Emma Stone). Peter no veu el moment de graduar-se. No ha oblidat la promesa que li va fer al pare de Gwen de protegir-la, mantenint-se lluny d'ella, però és una promesa que simplement no pot complir. Les coses canviaran per Peter quan apareix un nou dolent, Electro (Jamie Foxx), i un vell amic, Harry Osborn, torna, alhora que descobreix noves pistes sobre el seu passat.

L'estrena en cinemes de 'The Amazing Spiderman 2' està previst per al 2 de maig de 2014. Encara que aquí la podrem veure uns dies abans, concretament el 25 d'abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada