Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 21 d’abril del 2013

Tom Hiddleston el nou 'The Crow' ?


I és que l'actor anglès Tom Hiddleston -Loki- a 'Thor' i 'The Avengers', està fent les proves pertinents per a la nova versió de 'El Cuervo'. Recordem que inicialment el projecte -del qual en vaig donar la notícia fa dos anys- anava a ser dirigit per Juan Carlos Fresnadillo, i l'actor allavorens lligat al projecte era Bradley Cooper del qual varen sortir uns Conceptual Arts de l'aspecta que tindria. (Següent foto)


Un temps més tard Fresnadillo es va desvincular del projecte i al cap de quasi dos anys va sortir el rumor de que teniem nou actor vinculat al projecte, ja que Cooper aleshores estava negociant incorporar-se. El nou actor asociat al projecte del remake de 'The Crow' segons va publicar Bloody Disgusting era l'actor James McAvoy (Wanted, X-Men: First Class).

I ara gairabé dos mesos després d'aquest rumor, en surt un altre segons fonts properes al projecte que publica The Wrap. L'actor que està en negociacions i que properament pasarà a realitzar les proves de maquillatge es Tom Hiddlestone, per definir l'aspecte del seu personatge, Eric Draven, músic retornat a la vida en forma de venjador justicier, a qui va interpretar Brandon Lee en el film d'Alex Proyas el 1994, on va perdre la vida.


Ara el que està asociat -de moment- al projecte com a director és F.Javier Gutiérrez (3 Días). Seguiré informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada