Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 24 d’abril del 2013

Lee Pace serà el dolent de 'Guardians of The Galaxy'


Lee Pace ha aconseguit el paper de dolent per a la nova pel·lícula de Marvel 'Guardians of The Galaxy' dirigida per James Gunn (Super, Slither), segons informa Jeff Sneider per a The Wrap.

Curiosament, Pace va ser un dels actors que van estar disputant-se el paper principal de Peter Quill / Star-Lord, cap del grup intergalàctic, així que en Marvel devia agradar el seu treball prou com per buscar-li un "forat" fent d'un altre personatge.


A Pace se l'ha pogut veure en els últims anys en les sèries Wonderfalls i Criando Malvas, fent petits papers a El buen Pastor i Un hombre Soltero, i com a protagonista de la absolutament meravellosa The Fall - El Sueño d'Alexandria de Tarsem (aquesta última recomenable).

El 2011 va encadenar un dels papers secundaris més sucosos al Lincoln de Steven Spielberg amb petites aparicions a la inenarrable batalla final de 'La saga Crepúsculo: Amanecer - Part 2' i 'El Hobbit: Un Viatge inesperat' on interpretava al Rey Thranduil (foto de dalt), i la seva cara donarà que parlar en els propers anys, ja que, a més d'aparèixer en les dues següents seqüeles de 'El Hobbit', també protagonitzarà Halt & Catch Fire, una de les noves sèries del canal AMC.

No se sap la identitat del dolent que interpretarà, però s'especula que podria ser El Controlador, que fa de mà dreta del superdolent Thanos, tal i com avançava Latinoreview fa algunes setmanes.


La resta d'actors confirmats per a la pel·lícula són Chris Pratt (La Noche más Oscura), el lluitador Batista, Zoe Saldana (Avatar, Star Trek), Michael Rooker (The Walking Dead) i Ophelia Lovibond, en un paper també secret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada