Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 24 d’abril del 2013

Daredevil torna a Marvel


Kevin Feige a fet oficial el retorn dels drets d'explotació cinematogràfica a mans de Marvel, després d'uns anys intentant dur a terme un altre film -la última informació era que David Slade era el director del últim projecte- el cèlebre personatge de còmic que va passar per hores baixes amb la interpretació de Ben Affleck, serà reprès pel segell Marvel. Encara que per ara no hi ha dades sobre la seva interconnexió amb altres línies argumentals, no seria estrany que d'alguna manera coincidís amb 'Los Vengadores'.


El reinici de 'Daredevil' va quedar cancel·lat en l'any 2012. Per aquella epoca David Slade estava al capdavant del projecte. Finalment no va quallar, i els terminis van anar passant fins que finalment els drets d'explotació cinematogràfica van sortir de FOX per tornar a Marvel.

No ha estat fins ara quan Kevin Feige, president de Marvel Studios i productor de les diferents sagues cinematogràfiques dels seus personatges, ha confirmat oficialment el retorn de 'Daredevil'.

A més també ha deixat clar que sí que hi haurà una pel·lícula pròximament. Per ara no sembla molt probable que Daredevil aparegui en les línies argumentals dels personatges de 'Los Vengadores', encara que tot podria succeir (sobretot si tenim en compte les últimes línies argumentals desenvolupades en els còmics).

Marvel vol recuperar els seus personatges a tota costa. I estarà esperant que altres "tornin a casa". Com per exemple Spider-Man, qui hauria tornat de no ser pel llançament de 'The Amazing Spider-Man', a mans de Marc Webb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada