Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 8 d’abril del 2011

Fresnadillo i el remake de El Cuervo

S'ha rumurejat en les últimes setmanes la possible participació del canari Juan Carlos Fresnadillo en el remake del Cuervo, la mítica pel·lícula que va consegrar Brandon Lee a l'Olimp dels màrtirs cinematogràfics (o segurament la pel·lícula sigui mítica per això mateix). En Comming Son confirmen ja el seu fitxatge com a director del projecte reproduïnt les paraules de Tucker Tuley, productor executiu de la pel·lícula. "Juan Carlos Fresnadillo és un increiblement talentós i imaginatiu cineasta. Estem entusiasmats de tenir-lo al comandament i de treballar amb Pressman i Apaches ( la productora d'Enrique López Lavigne) en el que tots confiem que sigui una innovadora reinvenció del Cuervo. 




El tal Perssman citat per Tuley no és sinó el productor de la pel·lícula, que tampoc ha escatimat elogis per al director espanyol i la pel·lícula original: "El Cuervo original va ser un cinema totalment trencador. El seu estil gòtic i les seves idees musicals han influenciat a una generació i al cinema en general. Ara amb Juan Carlos Fresandillo confiem que la nova versió tingui un impacte similar en l'audiència contemporànea". 
El cas és que tot i que, com dèiem el rodatge està previst per a final d'any, encara no hi ha guió, i Fresnadillo, que a la tardor estrenarà l'esperada Intruders, treballarà d'aquí al rodatge mà a mà amb un guioniste encara per escollir. Una pressa no massa profitosa per al projecte si realment volen reinventar el personatge creat per James O'Barr i oferir una pel·lícula a l'altura de les paraules abocades per Perssman i Tuley.

Juan Carlos Fresnadillo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada