Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 22 d’abril del 2011

Universal vol a Jeremy Renner en la nova entrega de Bourne

Segons Deadline es va acabar l'etapa d'especulacions al voltant de qui vol Universal perquè protagonitzi The Bourne Legacy. La major acaba de fer una oferta formal a Jeremy Renner, actor que venia rumorejant-se per al paper des de fa temps, després de vuit setmanes de proves i decisions que han implicat a actors com Dominic Cooper, Garrett Hedlund, Joel Edgerton o Luke Evans. S'espera que la resposta no tardarà massa en confirmar ja que el rodatge ha de començar al setembre.


La quarta entrega de la saga, que serà dirigida per Tony Gilory, guionista habitual de la mateixa, tindrà com a personatge protagonista a un altre agent d'un programa secret que al govern se li ha escapat de les mans i que és, fins i tot, més perillos de el que ho era Bourne. Així que, almenys, Universal tindrà el detall de crear un personatge i trama nous en comptes de fer un simple canvi d'actor.





Des de la seva nominació a l'Oscar per The Hurt Locker i més recentment amb The Town, l'actor s'ha posat, definitivament, de moda. Tots el volen. Com sabeu serà el relleu del "tiet" Tom en la saga Misión: Imposible, tindrà un paper en Los Vengadores (i futures seqüeles) com Ojo de Halcón i per a molts analistes de la indústria l'actor s'ha consolidat en un perfil d'actor molt similar a de Matt Damon. Per què? Doncs perquè malgrat que el seu perfil mediàtic guanya punts cada any i la seva aura d'estrella no para de créixer, el tipus no s'ha deixat obnubilar per projectes "merda" i està fent una molt intel·ligent elecció de papers, a més que el noi, no hi ha més que veure'l en qualsevol dels seus últims treballs, és un actor com la copa d'un pi.


Físicament potser no doni el perfil de l'heroi estàndard, però sent, qui hagués dit que Charles Bronson, amb aquesta cara de xinès fumeta seria el tipus més dur de Hollywood, i el tipus el clavava. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada