Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 5 d’abril del 2011

Will i Jaden Smith en la nova pel·lícula de Shyamalan

M.Night Shyamalan
Via Collider ens trobem que Jaden Smith s'uneix al seu pare en el nou projecte de M.Night Shyamalan. La pel·lícula, anteriorment titulada One Thousand AE, ha perdut el seu títol provisional i de moment no té nom encara que ja va consolidant el seu repartiment.També podem conèixer una mica més de l'argument que girarà al voltant del personatge de Jaden, un jove que passeja al costat del seu embogit pare per una deshabitada Terra 1000 anys en el futur després d'estavellar la seva nau. 


La pel.lícula està produïda per Columbia Pictures (Sony), la mateixa companyia que ha apostat pel clan Smith en A la recerca de la felicitat i el remake de Karate Kid. La família Smith s'està convertint en una franquícia en si mateixa, on cada nou membre de la mateixa és com un nou Burger King al teu barri.
A la nota de premsa, òbviament plena de moments on els implicats es donen sabó, Shyamalan comenta que "l'oportunitat de fer una terrorífica pel lícula de ciència ficció protagonitzada per Jaden i Will és el projecte dels meus somnis". No sé si es referirà a poder sortir del ja etern sot de la seva carrera, o simplement és una posada de natges mirant al sol per comptar amb una de les estrelles més sòlides de Hollywood (i fill).
A dia d'avui el que pogui donar de si aquest projecte, coescrit juntament a és una incògnita, tot i que esperem poder tornar a veure al Shyamalan dels vells temps.
Will Smith

Jaden Smith

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada