Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 27 d’abril del 2011

Això també és oficial

Arnold Schwarzenegger tornarà a protagonitzar una nova entrega de Terminator que serà dirigida per Justin Lin (A Todo Gas). El seu nom encapçala la llista denominada "paquet de drets" que l'agència CAA està venent a Hollywood i al que han respòs afirmativament tres productores: Universal, Sony i Lionsgate.
T-800



Fa un parell de mesos, amb l'anunci de la tornada d'Arnold Schwarzenegger al món del cinema es va especular amb que podria tornar a la saga Terminator després d'aclarir els problemes de drets als quals es va enfrontar Halcyon, companyia encarregada de produïr Terminator Salvation.

Ara Deadline confirma que ara mateix Creative Artist Agency es prepara per a la venda d'un paquet de drets per a una nova entrega de la saga que inclouria Chuache com a protagonista. Sony, Lionsgate i Universal són els estudis interessats en fer-se amb el material.
Justin Lin, director de les tres últimes entregues de la saga A Todo Gas, és el realitzador que es troba en aquests moments com a ferm candidat per encarregar-se de Terminator 5 -encara que per el to de l'article escrit per Mike Fleming sembla com si el pla és oblidar de l'esdevingut en Terminator Salvation-, i en el seu moment es va parlar de Chris Morgan (A Todo Gas, Wanted) com a possible guionista, encara que aquest punt no està gaire clar.

Cal destacar que a causa d'una clàusula legal, l'any 2018 els drets tornaran a mans de James Cameron, i qualsevol estudi que vulgui seguir fent pel·lícules de Terminator a partir d'aquesta data, haurà de fer-ho amb el seu consentiment.

P.D: En la meva humil opinió si acaben fent un reinici de la saga obiant els succesos de Terminator Salvation, he de dir que espero que surti una bona pel·lícula. Perquè poden acabar fent malbe una "saga" que en el seu dia amb Terminator i Terminator 2: El Juicio Final, va ser una inovació en quant a pel·lícules d'acció futuristes en mans de James Cameron pare de la exitosa Avatar. Tot i que exceptuant la 3era entrega (que Cameron no va participar) Terminator Salvation amb Christian Bale no va estar del tot malament.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada