Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 26 d’abril del 2011

Ja ha sortit la 1era imatge del set de rodatge de Los Vengadores

Arriba la primera imatge oficial de Los Vengadores. La producció dirigida per Joss Whedon, es troba en ple rodatge a Albuquerque, Nou Mèxic. I ja podem veure la primera imatge oficial del film. Seguint la tendència de les grans superproduccions de no mostrar gairebé res. Encara que si més no podem veure l'aspecte del logotip final de Los Vengadores, com a fons per a unes quantes típiques cadires del set de filmació.


A més de la primera imatge, on es poden veure les cadires de Thor (Chris Hemsworth), Capitán América (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.) i Hulk (Mark Ruffalo), també es van donar a conèixer altres detalls definitius de la producció de Los Vengadores. Com per exemple la ubicació del seu rodatge: juntament amb Nou Mèxic, també continuarà a Cleveland, Ohio i Nova York.


El primer argument de Los Vengadores es presenta així:
Continuant amb les èpiques aventures a la gran pantalla d'Iron Man, Hulk, Iron Man 2, Thor i Capitán América, arriben Los Vengadores. El llegendari grup de superherois. Quan un enemic inesperat sorgeix com una gran amenaça per a la seguretat mundial, Nick Fury, director de l'Agència coneguda com SHIELD, es troba en la necessitat de reunir un equip per salvar el món d'un desastre quasi segur.


Basada eb la sèrie de còmics de Marvel publicades per primera vegada l'any 1963, Los Vengadores de Marvel reuneixen els més poderosos personatges, i la més espectacular agrupació d'ells mai vista en una pel·lícula.


L'estrena de Los Vengadores arribarà el 4 de Maig de 2012. Sens dubte que una de les pel·lícules més esperades de l'any que ve.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada