Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 10 d’abril del 2011

El director de Tron Legacy parla d'una seqüela amb Tron 3

Joseph Kosinski
El director de Tron Legacy, Joseph Kosinski, ja està treballant amb la que seria la tercera entrega de la saga de ciència-ficció i aventures. Fa uns dies parlava de Tron 3 com a possible seqüela, gràcies a lo oberta que havia quedat el desenvolupament de Tron Legacy. Ara dona alguns apunts més sobre això. Tot i que per ara no hi ha confirmació oficial de l'estudi, que prefereix deixar tot en un rumor.


Potser aquest sigui un bon mètode per seguir generant espectatives al respecte de Tron 3. Una pel·lícula de la qual es parlava abans de l'estrena de Tron Legacy, però que no va ser fins que la guixeta va donar el seu consentiment, quan es va parlar del tema amb més força.
És el propi Joseph Kosinski el qual comenta la seva intenció de continuar en la direcció de Tron 3. Però ara també sobre la possibilitat que es consideri una estrena per a finals de 2013. Repetint així l'esquema de Tron Legacy, que arribés als cinemes en la temporada nadalenca de 2010.


Pel que fa a l'especte tècnic, Kosinski també va comentar que sens dubte seria un dels punts forts de la pel·lícula, però potser ja no tant rellevant, donat el desenvolupament del nou argument (alguna pista més sobre el mateix?).
Sobre el repartiment sembla que no queda dubte. Ja signats des de Tron Legacy (i no direm més pels que no veiessin la cinta), és un aspecte que no inquietaría gens ni mica als productors.


Potser podem veure un primer tràiler amb motiu dels propers esdeveniments com el Comic-con 2011, empelçament en què Tron Legacy va fer la seva posada de llarg dos anys abans de la seva estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada