Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 13 d’abril del 2011

Bradley Cooper podría treballar amb Juan Carlos Fresnadillo a El Cuervo


Juan Carlos Fresnadillo
Fa uns dies vam saber que el cineasta espanyol Juan Carlos Fresnadillo havia estat elegit per dirigir El Cuervo. Ara el seu repartiment pordia coronar-se amb la presència Bradley Cooper. 

Per ara des de la productora afirmen que encara es troben " en fases preliminars de les converses amb l'actor" Així que per ara no hi ha res tancat. Però almenys donen aspecte de voler anar tancant el projecte per a un proper rodatge.
Bradley Cooper i Juan Carlos Fresnadillo van tenir oportunitat de conversar sobre El Cuervo a Madrid. Coincidint amb la visita de Cooper per promocionar el Thriller Sin Limites (actualment a les cartelleres).
Bradley Cooper es va prodigar més en el genere de la comèdia i l'acció. Amb pel·lícules com Resacón en Las Vegas (o la propera estrena de Resacón 2 Ahora en Tailandia) sense oblidar El Equipo A. Encara que com veiem amb Sin Limites, es mou força bé en tot tipus de gènera.


Juan Carlos Fresnadillo torna així a Hollywood desprès de 28 semanas después, seqüela de 28 Dias Después, dirigida per Danny Boyle (qui a més fora productor de la seva pel·lícula.


Bradley Cooper

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada