Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 10 d’abril del 2011

Nou director per Deadpool Tim Miller en substitució de Robert Rodriguez

Tim Miller
A més d'això ara coneixem també el nou títol de la pel·lícula. No serà un altre que X-Men Origins: Deadpool. Pel que ens podem fer una idea que seguirà (o s'inspirarà) en els esdeveniments descrits en la pel·lícula protagonitzada per Lobezno ara fa dos anys. 
Encara que molts reneguen d'ella, ara sembla que el peculiar personatge de Marvel continuarà així amb Ryan Reynolds com a protagonista.
Qui és Tim Miller? Bona pregunta. Es pot sintetitzar amb que X-Men Origins: Deadpool serà el seu debut en un llargmetratge. Així doncs podem atribuir a problemes d'agenda per a l'elecció d'un mer autòmat en mans dels productors per a l'elaboració de l'esperada (i incerta) producció.
El que segueix sense estar clar és si Ryan Reynolds estarà en el paper. El nou Linterna Verde del cinema té signades dues pel·lícules amb DC. Així que si el seu rodatge no comença aviat, perfectament podria ocupar també el projecte de Marvel. Per ara no hi ha data per a l'estrena, però la filmació estaria en marxa al Juny. Encara queden molts detalls per conèixer.


Deadpool

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada